Prijzen

Probeer 90 dagen gratis uit

Wat kost Brainy?

Bij Brainy houden we van duidelijk en simpel. Daarom bij ons geen ingewikkelde pakketten en voorwaarden. Wij hanteren namelijk één duidelijke prijsstelling.

Wil je als school gebruik maken van Brainy, dan betaal je €100 euro per jaar aan accountkosten en €216 euro per klas per jaar. Benieuwd hoeveel dat voor jouw school kost? Bekijk dan ons rekenvoorbeeld.

Verwacht je veel leerlingen toe te voegen maar wil je het liefst klein beginnen? Geen probleem! Je kunt namelijk op elk moment – zonder bijkomende kosten – een abonnement vergroten of verkleinen.

Hadden we trouwens al verteld dat je brainy daarnaast ook nog eens 90 dagen gratis kan proberen?

  • Kosten van Brainy
    18,-/ per klas per maand (incl. btw)€ 100,- accountkosten per jaar
    • Onbeperkt aantal leerling-accounts
    • Onbeperkt aantal Brainy-onderzoeken
    • Onbeperkt toegang tot voorbeeld-Brainy's

Licenties voor meerdere scholen? Dan maken we graag een offerte op maat.

kennissessie-bibliotheek-eindhoven

Training informatievaardigheden

Om het maximale uit de mogelijkheden van Brainy te halen adviseren we een informatievaardighedentraining door de mediacoaches van Bibliotheek Eindhoven.

Rekenvoorbeeld

Stel, je bent een middelgrote school en wil Brainy af gaan nemen voor 3 klassen. In totaal gaat het om 5 leraren en 75 leerlingen die met Brainy gaan werken.

Om te zorgen dat het maximale uit de mogelijkheden van Brainy gehaald wordt, kunnen jullie daarnaast ook gebruikmaken van de training informatievaardigheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voorbeeldbestelling

Accountkosten: € 100,-
Licentiekosten:

12 maanden
x
€ 18,- licentiekosten
x
3 klassen
= € 648,-

Totale jaarlijkse kosten: € 748,-

Vraag vrijblijvend een offerte aan

* We gebruiken je gegevens alleen voor het behandelen van je aanvraag. Lees onze privacystatement om te zien hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan.